torstai 26. helmikuuta 2009

Kesäisissä tunnelmissa

Tämän kuvan laittaminen tänne blogiin ei ollut minun ideani;)Lapsista se oli niin upea otos...
Kuva oli maalattu erään ravintolan seinään lomakohteessamme.Täytyy myöntää että taitavasti olikin maalattu...


Maisemat olivat vuorilla todella upeat.Tämä kuva on napsaistu n.2000m korkeudessa.Tie tuonne vuorille ei kuitenkaan ollut sieltä mukavimmasta päästä...tämä rouva piti aikomoista mekkalaa auton takapenkillä!Miesväki uhkasikin useasti jalkauttaa minut...onneksi niihin "serpentiineihinkin " tottui...

Tässä kuvassa taas toinen ääripää:sukellusveneretkeltä otoksia.Siinä retkottaa hylky kyljellään.Taas kuului rouvan terävä "ei"kun pyydettiin astumaan sukellusveneeseen!Niin sitten jäin rannalle vilkuttamaan kun herrat lähtivät seikkailulle.Tässä iässä kun tulee herkästi ahtaanpaikan kammotus...Oli ollut kuulemma oikein mukava sukellus:)




Jonkun sortin kaloja kuvattuna siellä veden alla.


Ja vihdoinkin ollaan tasamaalla!Kukkia oli taas monenväristä ja näköistä laatua.Nuo kaktukset ovat hieman eri kokoisia kuin minun kymmensenttinen piikkipalleroni;)
Niin on lomat sitten vietetty ja arkeen palattu.Puodille onkin saapunut uutuuksia,muutamia tuotteita olen myös laittanut nettipuotiin.Tanskasta on myös saapumassa paljon erilaisia tekstiilejä;tyynynpäällisiä,pyyhkeitä...ihanan keväisissä väreissä.




sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Arvonta suoritettu!

Nyt on loma takana ja on aika palata arkeen:)Arvonta on myös suoritettu,onnettarena toimi nuorimmaiseni Viljo-Verneri.Osallistujia tuli myös sähköpostin kautta ja tekstiviestilläkin:)Tällä kertaa 40 euron lahjakortin puotiini voitti Sari Turusta!Kahdelle on luvassa myös yllätyspaketti...ja ne menevät seuraaville henkilöille:Sari N. Helsinki ja Annelle(aback...)Ottakaahan arvonnassa voittaneet yhteyttä s-postiini info@torpparinwerstas.com niin saadaan palkinnot eteenpäin:)Kiitos vielä kaikille osallistuneille,täytyy järjestää uudet arpajaiset piakkoin...

torstai 12. helmikuuta 2009

Ystävänpäivänä haleja!

Toivottelen kaikille oikein ihanaa Ystävänpäivää näin ennakkoon!Haleja myös kaikille rakkaille Ystävilleni koska en valitettavasti pääse teitä rutistamaan ja likistämään lauantaina!
Rentouttavaa viikonloppua kaikille ja muistakaa pitää kiinni Ystävistänne:)
Ja osallistukaa arvontaan!!!
Sanna

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Arvonnan aika!

Jotakin piristystä tähän vetiseen päivään piti keksiä...voisi olla taas arvonnan aika!Pari viikkoa olisi nyt aikaa jättää jälki käynnistäsi blogissani.Ei muuta kuin kommentoimaan!
Onnettaren suosima voittaa 40 euron lahjakortin puotiini!Ja pari yllätyspalkintoakin on luvassa...Arvonta suoritetaan su 22.2 klo 15.ONNEA ARVONTAAN!

Puodin aukioloajoista vielä muistutus:Viikolla 7 ti,ke ja to avoinna klo 11-17.Suljettu pe 13.2-la 21.2.Avoinna jälleen ti 24.2.
Nettipuoti on suljettu myös tuon kyseisen ajan:)
Oikein lumisia ja aurinkoisia hiihtokelejä kaikille lomalaisille!

tiistai 3. helmikuuta 2009

Hiihtoloma

Täällä suunnilla kouluilla on hiihtoloma viikolla 8.Puoti on suljettuna tuon ajan alkaen la 14.2 -22.2.Puoti avoinna taas ti 24.2:)Toivottavasti lomalla tarttuu mukaan uusia ideoita !Oikein kirpakoita pakkaspäiviä kaikille!