keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Otoksia kammarista

Välillä on hirmu vaikea keksiä kuvia ja jotakin kirjoitettavaa tänne blogiin.Tänään päätin aloittaa kartoittamaan huusholliamme huone huoneelta.Pieniä otoksia sieltä täältä.Ensimmäisenä kohteena on kammarimme joka sattuu olemaan sopivasti tässä työhuoneen vieressä yläkerrassa,eli varsin lähellä tietokonetta:)Näpsin kuvia pikkujutuista.Tarkoituksena ei ole näyttää pölyn valtaamaa yläkertaa...

Tässä rakas pullea ja niin pehmoinen unikaverini.Olen saanut muinoin joululahjaksi nuorimmaiseltani.Kana nimeltään...kaverinsa ,pupu,on todennäköisesti sängyn alla pölyjen keskellä...pitänee pelastaa reppana sieltä;)
Ps.olen saanut tänään takaisin huumorintajuni!Se oli muutaman viikon kadoksissa kun tuo lentsu vaivasi yllättävän pitkään:)
Tänään olen myös tavannut taas aivan ihania ihmisiä jotka osaltaan myös edesauttoivat asiassa.
Kiitos teille ihanat ystävät!


Tässä erään kapellimestarin nuotteja käärittynä somasti rullalle pitsien kera.Nättejä ovat rullanakin tarjottimella.Kiitos hänelle nuoteista!

Herkkä enkeli"taulu" oli alunperin sinipunainen.Ehdin sen myös rikkoa jossakin vaiheessa mutta liima tuli hätiin ja valkoinen spray.Edelleen ihastuttava!Nyt makaa piirongin päällä,etsii edelleen paikkaansa ...välillä on niin vaikea tarttua vasaraan ja mätkäistä pari naulaa seinään.


Peilejä löytyy myös joka nurkasta.Tässä pöytämalli josta pilkistää erittäin "kauniisti" maalaamani katto;)Sain kyllä kuulla maalaustaidoistani tässä projektissa...Ja puhtaat valkeat verhot.Tuo kuvio on niin herkän kaunis, voih ja reunapitsi...
Paljon olisi muutakin kuvattavaa kammarissa(pölyjen lisäksi..)Jatkan tästä huoneesta tai viereisestä työhuoneesta kunhan kerkiän.
Nyt olisi vielä raivattava kaappeja sunnuntain pihakirppistä varten.Ties mitä aarteita tulee vastaan!
Mukavan leppoisaa pyhää kaikille ja kiitos kun käytte kurkkimassa täällä blogissa!
Sanna
2 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Samaa mieltä kanssasi tuosta postauksen aiheiden keksimisestä, joskus vaikea keksiä mitään, ja joskus taas on runsaastikin aiheita/sanottavaa. Ideasi "huone kerralla" on kiva.

Nuottiasetelma on kaunis.

Helapyhäterkuin,
Elsa

Vekarus kirjoitti...

Tämähän on mukavaa, odoton mielenkiinnolla jatkoa! Ihanat verhot!