perjantai 18. heinäkuuta 2008

Lisää synttäreitä!

Tässä lemmikkisiilimme Yrjö,josta on aika mahdoton saada hyviä kuvia.Herra on aika vauhdikas ja toisaalta taas pelästyessään käpertyy salamannopeasti palloksi!Tässäkin kuvassa vauhtia riittää joten kuvan laatu ei ole kaksinen:)Hänen synttäreitä ei kuitenkaan vietetty tänään vaan veljeni joka on pari vuotta nuorempi minua.Istuimme herkuttelemassa kreikkalaisessa ravintolassa Turussa.Taitaakin olla ainoa kreikkalainen ravintola Turussa tällä hetkellä. Kannattaa käydä tutustumassa kyseisessä ravintolassa joka sijaitsee Itäisellä pitkälläkadulla.Ravintolan nimi on Athene.
Tässä kuvaa puotini eteisestä.Kukat eivät todellakaan kuki enää yhtä rehevästi kuin pari kuukautta sitten...onkohan vika kukissa vai hoitajassa?
Hypin taas aiheesta toiseen...meidän ulko-ovea koristaa iso pajusydän.Vuodenaikojen mukaan kun vaihtaa väriä rusettiin niin johan taas piristää kummasti!
Tässä taas kuvaa puodista.Puotiin on taas saapunut uutta ihanaa tavaraa joten tervetuloa katsastamaan uudet ihanuudet!
Lupauduin ihanaan pihakirppis-tapahtumaan joka on vasta tuolla syyskuun alkupuolella mutta pistänpä siitäkin mainoksen nyt kun vielä muistan...tapahtumasta löytyy lisää tietoja Karppi-Lammen Tilan sivuilta osoitteesta
http://www.karppilampi.com/
Kannattaa kurkata kyseisille sivuille muutenkin,aivan ihastuttava kotieläinpiha,kahvila,myymälä ja paljon muutakin mukavaa ja rentouttavaa ajanvietettä:)

Ei kommentteja: