sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Kaikkea kivaa tiedossa!

Kylläpäs taas viikko menikin vauhdilla!Tässä on hieman sairasteltu,joten viikko on kulunut lähes kokonaan sohvan pohjalla:)Pikkaisen harmittaa kun ei ole oikein jaksanut laittaa pihaa kuntoon.Muutamia siemeniä olen laittanut kukkapenkkeihin,saapi nähdä muistaako sitten taas tarpeeksi kastella;)Onneksi tuolta taivahalta on välillä ryöpsäytellyt vettä...hoituu se kastelukin automaattisesti!Tuo kukkapenkkien rapsuttelu on niin terapeuttista puuhaa,saa pääkopan mukavasti nollattua siinä puuhastellessa;)

Tämä söpöläinen hurmasi upealla värityksellään;hennon vanhan roosan sävyinen ja niin kauniit ja muhkeat kerratut kukat.Toivottavasti pysyy hengissä kauemmin kuin sen perinteisen viikon...pitänee hiukan ryhdistäytyä kukkien hoidossa.


Kaikkea uutta ja kivaa on myös tiedossa.Ensimmäiseksi kerrottakoon että sisustuskutsuja on jälleen varattavissa Turun seudulle.Sain ystäväni mukaan kutsujen pyöritykseen ja häneltä voi suoraan varata ajan omille kutsuille numerosta 050-5171055,Marika.Samoin kyselyjä ym. voi lähettää s-postiini info@torpparinwerstas.com.

Uutuutena puotiini on tulossa korut.Jonkun verran koruja on aina välillä ollutkin tarjolla mutta kysynnän vuoksi päätin ottaa pysyvästi koruja myyntiin.


Parin viikon kuluttua puotini Paimiossa täyttää vuoden!Juhlan kunniaksi on erilaisia tarjouksia koko viikon,kahvitarjoilu lauantaina 23.5 ja pitkään suunnitelmissa ollut pihakirppis sunnuntaina 24.5.
Ystävien kanssa olemme tuota kirppistä suunnitelleet pitkään ja sopiva ajankohta löytyi viimeinkin:)Paikka on tuossa puotini pihalla osoitteessa Vistantie 22 Paimio.Kellon ajat ovat vielä hieman avoinna.
Tarjolla on monenlaista tavaraa lapsille,aikuisille,kotiin...
Sisustustavaroita myymässä myös Stugan Sauvosta.
Tervetuloa kaikki mukaan!


4 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Kiva kiva:) Minähän yritän päästä pihakirppikselle!

Hyvää äitienpäivää!

Vekarus kirjoitti...

Toivottavasti voit jo paremmin! Minä laitoin iltasella eilen hankkimani orvokit ruukkuihin ja katselin samalla suruissani pihaamme, josta ei ole tänä keväänä ehditty huolta pitämään. Kateellisena katson muiden blogeissa puutarhakuvia. Meillä on vielä kalusteetkin talvisäilössä...

sannuli kirjoitti...

Heips!
Meillä on kanssa sama tilanne pihan kanssa.Ensinnäkin neliöitä saisi olla puolet vähemmän niin ehtisi kesän aikana jotenkin saamaan puutarhan kauniin näköiseksi:)Toinen vaihtoehto olisi asfaltti;)hieman helpompi hoitaa mutta...hmmm...ei niin kaunis.Meillä on vanha tila ja kasvitkin on ihanasti vanhoja perennoja,jotka eivät juurikaan tarvitse hoitoa.Toki nekin nuupahtavat jos ei muista kastella.Tykkään muutenkin sellaisesta vähän villiintyneestä puutarhasta,jotenkin se vain kuuluu vanhaan pihapiiriin:)
Ja kiitos kysymästä,vointi jo hieman parempi!
Ja Tervetuloa kirppikselle!

Vekarus kirjoitti...

Kiitos kutsusta! Kyllä houkuttelisi tulla, mutta matka taitaa tähän hätään olla turhan pitkä.

Meilläkin on sovittu, että huvilan piha saa olla ihan luonnontilassa, sillä se on kaunis sellaisenaan (no täytyy myöntää, että hieman nypin viime kesänä esim. heiniä, jotta kukat olisivat näkyneet paremmin) ja kotona riittää tekemistä ihan tarpeeksi.