tiistai 9. kesäkuuta 2009

Eteisen seinä vallattu

Nyt on viime aikoina tullut kuvattua kaiken maailman kukkia tänne blogiin.Ihaniahan ne ovat mutta vaihteeksi kuvaa seinästä:)

Olen harrastanut vuosia lasitöitä(lue:tällä hetkellä ei hajuakaan missä kaikki lasityövälineet ovat...itseasiassa en ole niitä nähnytkään yli vuoteen...) ja tässä yksi ensimmäisistä aikaansaannoksistani:avainkaappi.Ihmettelen että on pysynyt ehjänä näinkin kauan.Kaappi on valmistettu vanhasta puusta.Alunperin siinä oli tuon lasin tilalla säkkikangasta.
Taitaa olla tällä hetkellä ainoa lasityöni joka on talossamme esillä:)

Näissä kuvissa on yksi ja ainoa keräilykohteeni,ikonit.Ensimmäisen sain lahjaksi yli 15 vuotta sitten jostakin luostarista ,Latviasta taisi olla muistaakseni.
Pikku hiljaa mopo karkasi käsistä ja aloin hamstraamaan ikoneita sieltä ja täältä.Ystävät ja sukulaiset toivat niitä tuliaisina ulkomailta.Kreikasta olen myös kantanut näitä yllin kyllin.Kaikki ovat niiiiin ihania.Nyt on eteisen seinä vuorattu kauniilla kuvilla,kaikki eivät edes mahdu seinille.Osa on piirongin päällä,yöpöydillä jne.

Monenlaisia on siis keräilykohteita ihmisillä,ikonit ovat minun heikkouteni:)
Täytynee lähteä kastelemaan pihakukat etteivät kaunokaiset nuukahda,huomasin että osaan oli jo ilmestynyt ötiäisiä!
Kiitos vierailuista blogissani ja kauniita unia!!
Sanna


1 kommentti:

Vekarus kirjoitti...

Kaunis kaappi!

Meilläkin on muutama ikoni, muttei ihan noin monta. Äitini niitä(kin) maalaa, mm. molemmat lapset ovat saaneet valita kuvan, josta äitini on maalannut heille omat ikonit.