lauantai 22. elokuuta 2009

Maisemissa ollaan!

Lomaterveiset Zakinthokselta!
Loma on siis ohi ja palattu kotomaahan.Lämmintä piisasi 40 astetta eli hikeä pukkasi mukavasti:)
Viikko vierähti varsin vikkelään ja sanoinkin miehelleni että tämän emännän mieli jäi Kreikkaan,kroppa vain tuli koneella takaisin Suomeen...
Totaalisesti tuli siis nollattua tuo pääkoppa ja jostakin syystä unohtui lähes kokonaan valokuvaaminenkin.Tässä muutama kuva reissusta:
Hotellimme allasalueineen iltavalaistuksessa.

Vietimme viikon varsin pienessä kylässä,Kalamakissa.Turistejakaan ei ollut suurenlaisesti.Kylän edustalla oli upea hiekkaranta ,jolla löytyi pituutta 9 km.Ranta oli ilta-ja yöaikaan rauhoitettu/suljettu kilpikonnien vuoksi.

Banana Beach-rannalla lapsukaiseni meren tyrskyissä.Kyseiseltä rannalta löytyi myös suomalaisten omistama ja luotsaama sukellus"koulu".
Saari tuli nähtyä varsin nopeasti pienen kokonsa vuoksi,pituuta oli n. 40 km ja leveyttä 20 km.
Metsäpalojakin näimme muutamassa kohdassa vuorilla.Seurasimme myös niiden sammutusoperaatioita.Lentokoneilla hoisivat sammutuksen aika näppärästi.


Tässä haikeat hyvästit kauniille vehreälle saarelle...ja niin maukkaalle kreikkalaiselle ruoalle!
Oliiviöljyä,oliivitahnoja ja mausteita tulikin taas hamstrattua vuoden tarpeiksi!
Messut on myös käyty ja tilattu kaikkea ihastuttavaa syksyksi ja jouluksi.Tavaraa alkaa hissukseen myös tupsahdella puodille,joitakin uutuuksia olenkin päivittänyt jo nettipuodinkin puolelle.
Tiistaina 25.8 olenkin takaisin kaupalla.Ystäväni Marika on tuuraamassa minua siellä joinakin päivinä koska olen lupautunut järjestämään häitä:)
Sisustuskutsuja on myös varattavissa syksyksi,ne voi siis varata suoraan Marikalta numerosta
050-5171055.
Lisäksi puodin 2-vuotis arvontaan on mahdollista osallistua vielä huomiseen iltaan asti.Myös s-postitse osallistuminen on mahdollista:)
Sanna

2 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Tervetuloa takaisin tänne-ei-niin-helteiseen!

Minäkin olin viime vuoden elokuussa samaisella saarella, kiva paikka, meri ja ruoka täydellistä!

Ilona kirjoitti...

Kiva, että rentouduitte oikein kunnolla:) Kyllä minullakin on NIIIIN ikävä kreikkalaista ruokaa, tänä vuonna kun ei valitettavasti sukuloimaan päästy...