keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Lintuja ja löytöjä

Tässä muutama lomakuva lisää.
Loman aikana huomasin yllättäen kuvaavani usein lintuja.Yleensä en ikuista höyhenpeitteisiä eläimiä kamerallani...Onkohan minusta syntymässä "bongaaja"???Huomautin myös asiasta miehelleni,hän jo lupautui hankkimaan minulle kaikenmaailman "tähystysvälineitä,oppaita ym.ym."Nooh-ei sitä ikinä tiedä missä seison seuraavaksi kiikareiden kera tähyilemässä:)

Väinö syöttämässä perhe Sorsaa.Kaksi kertaa päivässä tulivat hakemaan ruokaa.Jos emme olleet pihalla,tepastelivat hetken päästä terassille norkoilemaan!
Todella kesyjä olivat ja lutusia nuo pienokaiset.


Siellä kelluskelee lokki-Joonatan.Uiskenteli aivan lasten vieressä eikä ollut moksiskaan.
Satuimme myös soutelemaan aivan lokki-saaren vieressä.Varsinainen pommitus alkoi hetken päästä kun äkkäsivät meidät!Siinä sai isäntä soudella tuhatta ja sataa sekä yrittää väistellä "pommeja"!

Tuli myös koluttua muutamia aarreaittoja.Tuo ihana turkoosi kello löytyi paikallisesta antiikki/kirppisliikkeestä.Kello on jopa toimiva ja ah niin ruosteinen.Ja varmasti herää tuon pärinään!
Nyt saa hetken koristaa nuorimmaisen piironkia.


Tässä minun syntymäpäivälahjani.Huomasin tämän jakkaran eräässä liikkeessä.Se jäi mieleeni kauniin päällisen vuoksi ja mainitsin siitä äidilleni ohimennen.Seuraavana aamuna hän hiippaili kukon laulun aikaan mökistä kylille ja palasi tämä mukanaan.
Tämä on niin soma kun pikkaisen vielä pääsen tuunaamaan sitä:)
Ajattelin maalata tuon rungon kun puun väri ei niin miellytä.Täytyypi miettiä mikä väri olisi sopivin.
Kirjailu on todella kaunis ja hyväkuntoinen.Tässä sitä olisi värivaihtoehtoja jakkaran rungolle.Pitsiäkin voisi reunaan kiinnittää...
Pitänee ottaa värikartta käteen ja yrittää etsiä sopiva sävy.
Aurinkoista viikon jatkoa kaikille!2 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Onpa kaunis jakkara <3
Se pitsireunus sopisi siihen varmasti ja joku vaaleampi? väri.
Kellokin on huikea!

Anonyymi kirjoitti...

Suloisen jakkaran olet löytänyt! Tuollaisen huolisin minäkin! =;o)

Kesäterveisin,
Karppi-lammen tilan emäntä