perjantai 17. heinäkuuta 2009

Syntymäpäivä

Tänään on se päivä ,jolloin synnyin monta,monta vuotta sitten;)
Kaffet on nyt hörpitty kakkujen kera ja kieltämättä aika ähky olo näin heti aamusta.Kyllä se yksi pala kakkua riittää,pitäisihän se jo tämän ikäisenä ymmärtää...mutta kun hyvää ei voi vastustaa!


Ajattelin herätessäni että voisi tehdä tänään jotakin oikein hauskaa.Suunnittelin lähteväni kiertelemään antiikki ym.muita vanhan tavaran liikkeitä Turkuun.Valitettavasti yksi liike, joka oli päällimmäisenä mielessäni ,ei olekaan auki kuin lauantaisin:(Ja itse olen aina lauantaisin töissä...nooh-enköhän kuitenkin keksi jotakin:)Ja voihan aurinkoakin aina ottaa tuolla pihamaalla!

Huomenissa sitten kukon laulun aikaan lähdemme huristelemaan ystäväni kanssa kohti Rymättylää,jossa vietetään Jaakon markkinoita.Myyntipaikka on varattuna,saas nähdä miten käy teltan pystytyksen kanssa...kerran olemme harjoitelleet sen pystyttämistä.Minuutissa pitäisi teltan olla harjassaan,meillä taisi mennä tunti...
Toivotaan nyt kaunista ilmaa ja paljon markkinakansaa!
Aurinkoista viikonloppua kaikille!
Sanna(enää hieman ontuva )


4 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Onnea! Hienoa, että jalkasi voi paremmin! Mukavia markkinoita!

sannuli kirjoitti...

Kiitos,kiitos!Kinttu on edelleen turvoksissa ja hieman sateenkaaren väreissä.Onneksi pystyn kuitenkin liikkumaan:)Ihanaa viikonloppua sinulle!

Anspe kirjoitti...

Mukavaa Syntymäpäivää!!!

Elsa kirjoitti...

Onnea onnea vaan
punainen tupa ja perunamaa!

Olet siis kesän lapsi, minä taas syksyn.

Täällä paistaa aurinko niin kauniisti, toivottavasti sielläkin!