maanantai 2. maaliskuuta 2009

Herkkuhetki

Tänään iski aivan hirvittävä suklaan himo!Tarkoitukseni oli pitää siivouspäivä tulevien syntymäpäivien takia mutta niin sai siivoamiset jäädä!Olen kyllä mestari aina keksimään "kaikkea muuta tärkeää tekemistä"kun pitäisi ruveta luuttuamaan nurkkia...sain kyllä kuurattua jääkaapin ja hetken kuluttua kuurasin sen uudelleen kun rakas nuorimmaiseni oli laittanut avatun maitotölkin kyljelleen kaappiin...siellä oli mukavasti lähes litra maitoa pitkin kaappia...ja lattiaa...
Niin sitten iski himo suklaaseen siinä maito-shown keskellä ja päätinkin karauttaa kauppaan ostamaan leivontatarvikkeita:)
Tässä sitten tuotoksia:Dumle-muffinsit.Ovat niin nopea valmistaa ja herkullisia kaiken lisäksi:)
Päälle hieman kermavaahtoa ja suklaarouhetta.Reseptin sain muinoin ystäväni blogissa vieraillessani.Nyt sitten herkuttelemaan ja ehkä sen jälkeen voisi harkita sitä siivoamista...oikeastaan minulla kyllä olisi paljon ommeltavaa...Mukavaa päivän jatkoa!

1 kommentti:

Elsa kirjoitti...

Herkullisia suklaatorttuja!

Minullakin iski tänään himo... laskiaipulliin... Pirkka-pakastetuotteissa on esipaistettuja vehnäpullia, joten ne uuniin ja kermavaahtoa ja mantelimassaa sitten väliin. Namslurps! Mielitekoja täytyy kuunnella ja toimia niiden mukaisesti ettei tule patoutumia, tai jotain... Hih!