lauantai 7. maaliskuuta 2009

Pääsiäistuunaus

Pyörähdin tässä menneellä viikolla pikaisesti kirpputorilla ja nämä värikkäät pahviset-ja puiset pääsiäismunat tarttuivat mukaani tuunattaviksi.Asiaa sen enempää miettimättä ja suunnittelematta tartuin tuumasta toimeen ja spraylla maalasin ne ensin valkoisiksi.

Tässä valmiit tuotokset:)Liimavesi-seoksella kiinnitin niihin silkkipaperi-suikaleita ja annoin kuivua.Kuumaliimalla sai näppärästi kiinnitettyä helminauhaa.Samalla liimasotkulla kiinnitin myös kuvan ja pienempiin muniin nuotteja ja vanhoja tekstejä.Pieni varoituksen sana tähän:liimasotkua on todellakin kirjaimellisesti joka paikassa,ainakin minulla...sormista saa repiä seuraavat pari päivää liima/paperisuikaleita;)Todella palkitsevaa ja vaivan arvoista oli kuitenkin minun mielestäni tämä puuhastelu.Nuorimmaisenikin innostui kovasti askartelemaan kanssani!


Nämä munaset sopivat sisustukseen vaikka ympäri vuoden värityksensä puolesta:)


Isoimpaan pahvimunaan lisäsin vielä satiinirusetin ja pienen madonna-medaljongin.Tässä valmis koriste on vanhassa maljakossa...meneehän se näinkin:)
1 kommentti:

Elsa kirjoitti...

Onpa viehättäviä! Hyvin onnistunut askartelu! Itsekin pidän koristeista yms. joita voi pitää ympäri vuoden. Lauantainjatkoja!