keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Madonnaa ja maalausta

Kaikkea ihanaa on taas tullut tuunattua!Viikonloppu meni totaalisesti maalauksen merkeissä.Paneelia tuli maalattua pari sataa metriä lasten kanssa...jälki ei kyllä ole sieltä kauneimmasta päästä...onneksi päälle tulee vielä ainakin kerros maalia:)Lapset tykkäsivät maalata kun ei ollut tarkkuutta vaativaa puuhaa...tosin maalilla tuli päällystettyä myös osa meidän nurmikosta;)
Pari pöytää sai myös uuden värin ja laitankin tänne niistä kuvia kun saan ne sisätiloihin.

Tämän kauniin kipsitaulun ostin kirpputorilta.Väri oli hopeinen,nyt yllättäen valkoinen;)
Ripustusta täytyy yrittää uusia,jotenkin en luota takana olevaan ripustimeen...
Täytyypi yrittää viikonloppuna ehtiä kiertelemään kirppiksiä,löysinkin Turusta muutaman uuden kirppiksen.
Tarkoituksena oli järjestää myös ystävien kanssa kirpputori tässä puodin nurkilla.Saapi nähdä venyykö aikataulu tuonne kesäkuun puolelle!Mutta kirppis järjestetään jokatapauksessa jossakin sopivassa välissä.

Tästä pitääkin lähteä pian kotiin leivontapuuhiin.Löysin eräästä blogista aivan ihastuttavan päärynä-rahkatorttu ohjeen ja ajattelin pyöräyttää sellaisen huomisille vieraille.

2 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Samantapainen Madonna-patsas löytyy minultakin, ja se on saanut saman värjäyskohtelun, valkoinen väri sopii niiin moneeseen.

Suurehko maalausprojekti Sinulla, mutta suora pinta lienee helppo maalata.

sannuli kirjoitti...

Heippali Elsa!
Juu-u,helppohan tuota suoraa pintaa on maalata.Valmista saa todella nopeasti.Meni siinä kuitenkin muutama tunti ja sai samalla rusketusta kalpealle naamalle;)
Nyt tämä rouva lähtee pullan paistoon!