lauantai 4. huhtikuuta 2009

Tuunatut säilytysrasiat

Kolutessani kaappeja menneellä viikolla löysin täysin käyttämättömät n. 5 vuotta sitten Ikeasta hankitut rasiat.Väritys oli sinertävä ja hetken rasioita pyöritellessäni päätin taas vaihteeksi aloittaa tuunausoperaation!
Ensin valkoista sprayta pintaan että sai sinisen värin peitettyä.Sitten alkoi se sottavaihe...liima-vesiseoksella kiinnitin silkkipaperisuikaleita pintaan.Sitten oli kuvien vuoro,samaisella seoksella kiinnitin myös ne.Naapurin rouvan kangaskaupasta kipaisin hakemaan hentoja kangaskukkia joita liimailin kuvien kulmiin.Ja tietysti pitsiä kiinnittäessäni poltin sormeni kuumaliimapyssyn tulikuumaan liimaan...

Ja tässä sitten valmiit tuotokset:aika romanttisia kyllä tuli...mutta tulevatpahan nyt sitten käyttöön!

Tässä toisessa romanttinen pusuttelu-kuva;)Suurin rasia odottaakin vielä tuunaustaan,samoilla linjoilla varmaankin mennään.

5 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Tosi onnistunut tuunaus, kauniita ja romanttisia rasioita! Tuntuu työläältä ja sottaiselta hommalta, mutta lopussa kiitos seisoo! :)

Ilona kirjoitti...

Oikein kauniita!! Kyllä kannatti vähän sormiaankin kärventää:) Itsekin olen päällystellyt erinäisiä laatikoita. Seuraavaksi olisi tarkoitus päällystää kankaalla lastenhuoneessa oleva suuri "dublotynnyri". Se on niiiin... ruman värinen, mutta se syö sisäänsä aika tavalla tavaraa ja on jämäkkää tekoa. Joten ei kannata pois heittää.. Olisin vielä siitä puodistasi kysäissyt.. :) Mitenkäs se on auki, jos joku viikonloppu sinne hurauttaisi autolla?

saga kirjoitti...

Eipä sitä aina itse tajua miten upeaa jälkeä jostain "ei käyttökelpoisesta" tai vähemmän silmää miellyttävästä vielä syntyy. Kerrassaan upeat.

sannuli kirjoitti...

Ilonalle!
Puoti on auki ti-to 11-17 ja la 10-13.Poikkeuksena puoti on suljettuna 16-19.4 aikuisten "retken"vuoksi;)Laittelen tänne blogiin aina poikkeukselliset aukioloajat,joten jos olet tulossa Paimioon kannattaa vilkaista ensin blogista että onko "emäntä" paikalla;)
Sanna

Eya kirjoitti...

Hei,
kiitos vierailusta sivuillani. Olenkin kuluttanut aikaa puodissasi - kun vaan osaisi päättää mitä hakuaisi tilata ,-)
Ja vähänkös olet taitava duunamaan noita purkkeja. Täytyykin tutkia omat kaapit ja katsella vanhoja tavaroita uudella silmällä.