torstai 30. heinäkuuta 2009

Kukkuu kuulumisia;)

Aurinkoinen viikko on taas loppupuolella:)Minäkin hulluna vannoutuneena aurinko-fanina rynnin tänään töistä kotiin tuhatta ja sataa että olisin ehtinyt edes hetkeksi nauttimaan auringon säteistä;)Tietysti siinä kävi niin että kun sain "takaosani" asetettua badeniin ... aurinko katosi tyystin pilvien taakse...
Nooh-eikun kamera taas kätöseen:)

Ilta alkaa olla taas pitkällä,joten kuvat ovat hieman suhmuraisia.Kuvailtiin Väinön kanssa ympäri huushollia jotakin mielenkiintoista,suurin osa kuvista epäonnistui totaalisesti.
Tässä rouvan siivousvälineet,jotka ovat olleet todella vähällä käytöllä pitkän aikaa.Mistähän johtuu???

Nämä sipulaiset ovat onneksi hieman useammin tarvittavia tuotteita;)Minulla on tapana ripotella sipuleita ympäri keittiötä milloin minnekin purnukkaan.Löysin tässä menneellä viikolla sipuleita eräästä purkista varsin komealla n. 30 cm kauniin vihreällä varrella varustettuna:)Lapsetkin jo ihmettelivät että mitäs tuolla oikein kasvaa!

Isoisoäidin verhot ovat taas päässeet paraatipaikalle!Hieman ovat haperot sieltä täältä mutta tuskin kukaan niitä huomaa kun ovat tuolla tavalla kurtussa.Ovat kyllä niin kodikkaat:)


Samoin täällä kaapissa on perintökannuja.Osa on todella vanhoja,samasta kaapista löytyy aivan ihastuttavia ikivanhoja juomalaseja.
Eräänä päivänä töistä tullessani löysin kyseisiä lähes satavuotiaita laseja ulkoterassiltamme!
Meidän Viljo-Verneri oli tarjonnut niistä kavereilleen mehua!!!
Onneksi ovat edelleen ehjiä:)
Ajattelin taas järjestää jonkin sortin arpajaiset tulevan loman kunniaksi.Laittelen ensi viikolla lisää infoa asiasta.
Puodilla vielä ale-kausi menossa,loput aletuotteet nyt -50% normaalihinnasta.Lisäksi paljon uutuuksia saapunut ja lisää tulossa!
Nyt kannattaa myös varailla sistuskutsuja syksyksi,mahtavia etuja emännille:)
Ihanan rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Sanna


Ei kommentteja: