sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Willa Populus Pertunmaalla

Nyt viralliset lomaterveiset!!Olemme kotiutuneet lomalta Pertunmaalta.Vietimme suurenmoisen lomaviikon ihanassa miljöössä ja aurinkoisessa säässä.Mökkimme sijaitsi Peruveden rannalla,ranta oli ihanaa hiekkaa ja todella matala:)Saipi kahlata montakymmentä metriä jotta pääsi syville vesille.
Mökki oli myös todella ihastuttava ja juuri sopiva kuudelle hengelle.


Äitini tässä matkalla laiturille ihastelemaan auringon laskua.Hän myös viritti eriskummalliset muovipussit laiturin tolppiin,estivät kuulemma lokkeja tulemasta "tarpeilleen"tuonne laiturille;)
Pitikin paikkansa etteivät tulleet paikalle kun pussit heiluivat ja välkkyivät tuulessa.Tässä olisikin oiva vinkki Niksi-Pirkkaan!

Hiekka aaltoili vedessä kauniisti ja veden puhtaus oli myös jotakin mitä ei kovin usein näe.Veden lämpötilaa emme mitanneet mutta lämmintä oli koska minäkin vilukissa siellä viihdyin hyvän tovin.


Iltauinnin aika!Siellä miesväki kahlaa uinnille.Kalastelu kuului myös loman viettoon.Siellä yrittävät saada kalaa pöytään mutta erittäin huonolla onnella...Minäkin innostuin kalastelusta...ainoat kalat jotka näin olivat noin 2 cm mittaisia.Niistä olisi saanut varmasti maittavan "kalaliemen" ;)
2 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Kuulosta ihanalta kesälomalta!

Lomaterkuin,
Elsa

Kesäkukka kirjoitti...

Näyttääpä kivalta tuo ranta ja laituri, kahlata ilmeisesti saa hieman pidemmällekin, ennenkuin pääsee uimaan?